El puesto que estás buscando ya no está disponible

Treballa amb nosaltres en Sensación Activa S.L.

Una empresa formada per persones al servei de les persones. SOM UNA ALTRA HISTÒRIA!

Els Valors de Sensación Activa S.L.

Per poder formar part de l'equip de Sensación Activa S.L. és important tenir la capacitat d'estimar, sentir, viure amb presencia conscient i creure que l'educació en valors és el futur.

Vocació

En aquest sector com educador/a, és imprescindible sentir-lo per dins, voler educar a nens i nenes a través d'experiències, activitats esportives, creatives, artístiques, acadèmiques i de lleure.

Inclusió

Les nostres activitats estan destinades a tots i totes, sense cap tipus de diferencia. Tothom té sentiments, capacitat de sentir emocions i també el dret de formar part de qualsevol activitat.

Seguretat i responsabilitat

Garantim la seguretat dels nostres participants, les famílies confien en nosaltres per cuidar i educar als seus fills i filles. Tenim l'obligació d'assumir aquesta responsabilitat i demostrar a les famílies que han escollit correctament per donar un valor afegit a l'educació dels seus fills/es.

Treball en equip

Sense cap dubte l'actiu més important és el personal, és per això que saber treballar en equip, col·laborar entre els membres i crear un bon clima de treball es fonamental. Treballar al mateix nivell de vibració d'energia, comporta traslladar als/les participants una experiència única.

Afecte i Passió

Cuidar a les persones i tractar-los amb comprensió i respecte, és primordial en Sensació Activa S.L., a més de posar passió al que fem, ha de ser l'única manera de tractar amb els/les participants, clients, proveïdors, i membres de la companyia.

Qualitat i Professionalitat

Si ho fem, ho hem de fer bé i tan bé com sigui possible, per aquest motiu avaluem l'acompliment del personal i tot el procés organitzatiu per a aconseguir la màxima qualitat, i així aconseguir satisfer les necessitats dels nostres clients.

Coneixement Educatiu

Tots els membres de l'empresa han de tenir uns certs coneixements respecte a l'educació i com funciona la ment dels participants segons l'edat, i haver-los posat en pràctica en alguna ocasió, encara que predomina l'actitud en la selecció, els coneixements i la formació és fonamental.

Responsabilitat Social i de l'entorn

Tenim un deure com a educadors, i no podem oblidar que la nostra passió per aconseguir un món millor no té límits, la nostra aportació a la resta de la societat i respectar el nostre entorn natural ha de ser present.

Creativitat, Innovació i capacitat d'adaptació

No ens agrada estancar-nos fent sempre el mateix, ens agrada actualitzar els nostres programes i projectes, adaptant-los contínuament a les noves generacions i als canvis en la societat. Des del departament I+D (innovació i desenvolupament) pretenem anar més enllà del conegut.

Gratitud

Donar les gràcies i agrair tot el que succeeix, ens fa sentir bé. Hem d'agrair que tenim la possibilitat de treballar en un sector que ens agrada i apassiona, que deixarem empremta en tot el que fem, formarem part d'un equip compromès, i exercir una missió molt important per a molts nens i nenes.

Els beneficis de Sensación Activa S.L.

Posa't en Forma!

Descompte en gimnasos col·laboradors

Formació

Formacions periòdiques pel personal per continuar aprenent i actualitzar-se.

Carnets VIP

Carnets VIP en els establiments Col·laboradors

Creixement laboral

Donem l'oportunitat de créixer dintre de l'empresa, suplements econòmics i possibilitat d'escalar nous llocs de treball.

Conoce al equipo de Sensación Activa S.L.

Els nostres tècnics i monitors/es treballem per equips i serveis. Cada servei està atès per un equip liderat per un responsable, d'aquesta manera cada membre té responsabilitat i sentiment de pertinença dintre de l'organigrama i estructura de Sensación Activa.

Pascual Fernández Rodriguez
Pascual
DIRECTOR GENERAL / MANAGEMENT DE OPERACIONES Y RRHH
Mireia Font Bigorra
Mireia
coordinadora
Pol Puig Ibañez
Pol
MONITOR
Ariadna Conca
Ariadna
docent
Blanca Tienda Mateos
Blanca
MONITORA /REFUERZO
Marta Feliu
Marta
monitora
Arantzazu Logares Guzman
Arantzazu
Gemma Cruells
Gemma
monitora
Gerard Jurado
Gerard
monitor
Laia Morcillo Gelabert
Laia
monitora
Meritxell Salmerón Sánchez
Meritxell
monitora
Montse Roldán Esparrach
Montse
monitora
Noemí Castilla González
Noemí
coordinadora
Ainhoa De la Cruz
Ainhoa
Laia Cano
Laia
Carla Camps
Carla
docent
Maria Castilla González
Maria
docent
Yoli García lópez
Yoli
Jessica Villar
Jessica
Pep Cantó
Pep
Miriam Lopez
Miriam
Ramon Garcia
Ramon
Rocío Abelleira Domínguez
Rocío

Trabaja con nosotros en Sensación Activa S.L.

Sensación Activa S.L. (es)